home / Blog / Energielabel voor recreatiewoningen

Energielabel voor recreatiewoningen

Met ingang van 2024 is verplicht om een energielabel te hebben voor recreatiewoningen met een oppervlakte vanaf 50 m².

Dus voor iedereen die objecten op een vakantiepark of camping verhuurt of wil verkopen met een oppervlakte groter dan 50 m², moet voldoen aan de nieuwe regelgeving.

Keur & Advies assisteert bij het verkrijgen van energielabels voor woningen en ons zusterbedrijf Second Home Check staat klaar om je te assisteren bij het verkrijgen van de vereiste energielabels op campings en vakantieparken.

Second Home Check is dé keuringsexpert op campings en parken. Zij keuren alle recreatiewoningen zoals stacaravans en chalets op veiligheid, schouwen de bouwkundige staat en bepalen de dagwaarde. Zij voeren eveneens opleverkeuringen uit en verzorgen energielabels bij recreatiewoningen.

Kortom; waarbij Keur & Advies assisteert bij vastgoed, assisteert Second Home Check bij recreatiewoningen.

Energielabels voor recreatiewoningen

Second Home Check heeft bovendien ervaring met het seriematig opnemen van energielabels op campings en vakantieparken. Deze aanpak kan niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook tijdbesparend en efficiënt.

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met Second Home Check voor advies op maat. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaande knop of bel: 0315 74 57 05

Voor recreatieondernemers

Vraag vrijblijvend een offerte aan op de website van Second Home Check.

Meer blogberichten

Aanvraagformulier

Kies de gewenste keuring *

Wouter Weijkamp

Adviseur | Marketing

Eerst meer weten? Bel mij!

06 18 20 88 15