home / Ons keurmerk

NEN 8025 keurmerk

Keur & Advies conformeert zich aan de NEN 8025 norm, wat geen verplichting is die door de overheid wordt opgelegd, maar een keuze waar wij vrijwillig voor hebben gekozen. De NEN 8025 is dé standaard voor het inspecteren van woningen, voorheen bekend als de NTA 8025.

De NEN 8025 is een technische richtlijn voor het inspecteren van woninginstallaties. NEN, samen met brancheorganisaties TVVL en Uneto-VNI, heeft de zogenaamde woning-APK vertaald naar deze uitgebreide norm.

Het document met de titel “Periodieke beoordeling van de veiligheid van technische installaties en technische voorzieningen in woningen” beschrijft in detail wat en hoe een inspecteur moet beoordelen.

Onze inspecteurs bij Keur & Advies zijn volledig opgeleid volgens de NEN 8025 norm en zorgen ervoor dat hun kennis up-to-date blijft. Dit betekent dat ze jaarlijks opnieuw worden getraind om ervoor te zorgen dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en richtlijnen.

Wat kost een bouwtechnische keuring?

Voor €375 all-in (inclusief btw en voorrijkosten) keuren onze gecertificeerde inspecteurs een woning met een inhoud tot 1.000 m3. U ontvangt na de keuring een uitgebreide rappportage. Zo kunt u alles nog eens rustig nalezen.

Wat kost een meeloopkeuring?

Voor €300 all-in (inclusief btw en voorrijkosten) keuren onze gecertificeerde inspecteurs een woning met een inhoud tot 1.000 m3. U krijgt dan geen uitgebreide rapportage, maar wel eerlijk advies tijdens de keuring.

Voordelen Keur & Advies
  • Landelijke dekking: Wij zijn overal beschikbaar.
  • Snel, flexibel en persoonlijk: Wij passen ons aan jouw planning aan.
  • Ervaren en gecertificeerde inspecteurs: Je krijgt deskundig advies.
  • Volledig en rijk geïllustreerd rapport: Alle informatie die je nodig hebt, helder gepresenteerd.

Gratis stappenplan

Een huis kopen is een grote stap. Waar moet je eigenlijk allemaal aan denken? Wij hebben een aantal stappen voor je op een rij gezet in ons gratis stappenplan.