home / Ons keurmerk

NEN 8025 keurmerk

Keur & Advies confirmeert zich aan de NEN 8025 norm, wat geen plicht is die de overheid ons oplegt, maar waarvoor wij vrijwillig kiezen. De NEN 8025 is dé norm bij de inspectie van woningen. Voorheen was dit de NTA 8025.

De NEN 8025 is een technische richtlijn voor de inspectie van woninginstallaties. NEN en brancheorganisatie TVVL en Uneto-VNI hebben in de NEN 8025 samen de zogenoemde woning-APK omgezet naar een volwaardige norm.

De NEN 8025 heeft als titel meegekregen: Periodieke beoordeling van de veiligheid van technische installaties en technische voorzieningen in woningen. Eigenlijk beschrijft het document wat en hoe een inspecteur moet inspecteren.

De inspecteurs van Keur & Advies zijn volledig NEN 8025 opgeleid en houden hun kennis up-to-date, wat inhoudt dat zij elk jaar opnieuw getraind worden.

Wat kost een bouwtechnische keuring?

Voor €375 all-in (inclusief btw en voorrijkosten) keuren onze gecertificeerde inspecteurs een woning met een inhoud tot 1.000 m3. U ontvangt na de keuring een uitgebreide rappportage. Zo kunt u alles nog eens rustig nalezen.

Wat kost een meeloopkeuring?

Voor €300 all-in (inclusief btw en voorrijkosten) keuren onze gecertificeerde inspecteurs een woning met een inhoud tot 1.000 m3. U krijgt dan geen uitgebreide rapportage, maar wel eerlijk advies tijdens de keuring.

Voordelen Keur & Advies
  • Landelijke dekking
  • Snel, flexibel en persoonlijk
  • Ervaren en gecertificeerde inspecteurs
  • Volledige en rijk geïllustreerd rapport

Gratis stappenplan

Een huis kopen is een hele stap. Waar moet u eigenlijk allemaal aan denken? Een aantal stappen hebben wij voor u op een rij gezet in ons gratis stappenplan.